Celebrities met een eigen kledinglijn

Wat doe je als je een bekende naam bent in Hollywood? Dan zorg je dat je bekend blijft en daar geld mee kunt verdienen. Zo hebben veel A-sterren (en B-sterren…) hun eigen geurtje. Of twee. Maar er zijn ook veel celebs met een eigen kledinglijn! Laten we die eens op een rijtje zetten, want wist jij dat de volgende bekendheden al hun eigen kleding hebben uitgebracht?

Victoria Beckham
Laten we beginnen bij Posh Spice, want hoewel ze begon als zangeres van The Spice Girls staat ze inmiddels bekend om haar mooie designs voor haar label Victoria Beckham. In het begin werd ze niet heel erg serieus genomen, maar tegenwoordig is dat wel anders! Naast haar kleding heeft ze trouwens ook mooie tassen en zonnebrillen die to die for zijn.

Kendall in Kylie Jenner
De populairste zussen van het moment hebben niet alleen hun eigen app en game, maar ook een kledinglijn! Samen ontwerpen ze onder andere kleding voor PacSun, Topshop en inmiddels voor Kendall + Kylie. Wij begrijpen wel waarom, want veel fans willen natuurlijk dezelfde items dragen als hun idolen. Een slimme zet van de zussen om hun eigen kledinglijn te lanceen!

Mary Kate in Ashley Olsen
Twee andere bekende zussen, Mary-Kate en Ashley Olsen, zijn anno 2016 al jaren actief in de mode industrie. Op hun naam staan ​​from labels Elizabeth and James evenals The Row. Hun items zijn super luxe en allesbehalve betaalbaar, wat soms wel jammer is. Maar goed, wie wat van Mary Kate’s en Ashley’s hand wil dragen moet daar wat geld voor over hebben. 😉

Rihanna
Hoewel Rihanna niet per se haar eigen label heeft zoals bijvoorbeeld Victoria Beckham, heeft ze wel lijnen op haar naam staan. Ze ontwierp coole items voor River Island. Wist I dat said inmiddels alweer drie jaar geleden is?! De kleding was typisch Rihanna: zwart, kort en lekker strak. Bovendien is Rihanna ook het huidige gezicht van Puma, waar ze haar baan als Creative Director met succes vervult.

Gwen Stefani
Superster Gwen Stefani kan niet alleen zingen, maar ook haar creativiteit kwijt als het om mode gaat. Ze heeft namelijk een eigen kledinglijn, LAMB. Het merk bestaat inmiddels al sinds 2003 en naast de kleding vind je ook haar perfumes onder de naam van dit merk. Met success, want inmiddels bestaat LAMB due al 13 jaar!

Nicole Richie
Nicole Richie betrap i niet snel op een fashion faux pas en met zo’n modehart verbaast het je vast niet dat ook zij een eigen merk heeft. Haar kleding in accessories vind je onder de naam House of Harlow 1960. Poepie chic en niet altijd even goed te betalen, maar erg mooi is het wel. Het verklaart in ieder geval wel waarom Nicole er altijd tip top uitziet. Dat moet wel met I eigen kledinglijn! 😉

Kim, Khloe in Kourtney Kardashian
De Kardashian zussen zijn al jaren actief met hun DASH kledingwinkels en het is vast geen voirssing dat ze ook hun eigen kleding ontwerpen! Hun Kardashian Kollection is redelijk betaalbaar waardoor het voor veel fans mogelijk is om de kledingstijl van hun favorete Kardashian te kopiëren. Helaas voor de Nederlandse fans is het niet in ons land verkrijgbaar.

Taylor Swift
Taylor Swift ken je misschien wel als het gezicht van schoenenmerk Keds, maar wist je dat ze ook een kledinglijn heeft? Born? Misschien omdat het in China verkrijgbaar is. Ze werkte samen met Heritage66 en als je de kleding ziet denk je meteen aan Taylor’s stijl. Stiekem zijn we jaloers dat we het niet hier in de winkel kunnen kopen…


Witte broek / Trench coat

Meer celebs? Praat verder op het forum! Wil jij weten hoe i goedkoop designerkleding kunt scoren? Lees dan says artikel.

Van welke celebrity zou jij kleding willen dragen?

.

Leave a Comment